Avasi kvaterka – Jazz és egyéb finomságok

Avasi Kvaterka - Jazz és egyéb finomságok2019. augusztus 10-én szombaton 17-22 óráig a Kisavas, Első soron újra Avasi Kvaterka. Főszerepben ezúttal a jazz, mellette gasztro és bor finomságok. Mindenkit várunk szeretettel! Amivel készülünk: Rizlingszilváni 2018 – a bisztro-kedvenc Zenit 2017 – a bükki dinamit Chardonnay Cherép 2017 – elegancia és komplexitás Kékfrankos rozé 2018 –…...
By Hajdu Roland | 2019-08-03 | Események

ZENIT WINE BAR – Nyári üzemmódra kapcsoltunk!!!

Vigyázat! Valódi borok!Július 17-én elindultunk a nyári nyitvatartással: V-H-K zárva SZE-CS-P-SZO 16.00-22.00 Változatlanul csak bükki borvidéki palackos borokkal, frissen főzött kávéval, kecskesajtra alapozott borkorcsolyákkal, házi szörppel várjuk a kedves borszerető vendégeinket. Csoportok részére borkóstolók (saját és borvidéki borászok boraira alapozott is), borbemutatók, borhétvégék (szállás-étkezési és programlehetőség ajánlattal), borcsomagok összeállítását vállaljuk (előzetes egyeztetés alapján). 3412 Bogács,…...
By Hajdu Roland | 2019-07-18 | Események

XXVII. Bükkaljai borfesztivál – 2019. június 19. – június 23. Bogács

XXVII. Bükkaljai Borfesztivál - BogácsIdén jelentősen megújul a hagyományosan legnagyobb térségi boros rendezvény, túrák, borvacsora, borkóstolók és nyitott pincenap vár mindenkit Bogácson. Részletes programok és regisztráció: http://bogacs.hu/index.php/hu/borfesztival-2019 Vendég borvidék SZEKSZÁRD, kiemelt fajta a KÉKFRANKOS.http://bogacs.hu/index.php/hu/borfesztival-2019...
By Hajdu Roland | 2019-06-16 | Események

VIII. Rosalia Fesztivál – 2019. május 31. – június 2. Budapest, Városliget

VIII. Rosalia2019. május 31. - június 2.Budapest, VárosligetA tavalyi év után ismét ott leszünk az idei Rosalián! A Bükki Borvidék borait az 53-as és 70-es standon találjátok. Itt mutatkozik be az új 2018-as Kékfrankos rozénk Vidám kis csapattal készülünk a fogadásotokra! Várunk szeretettel! Hajdu Roland...
By Hajdu Roland | 2019-05-22 | Események

II. Bükki boros hétvégék

Előzmények: Közel 15 év bortúra-tapasztalattal 2018-ban elérkezett az idő, hogy saját vidékem bemutatására is sort kerítsek. Olyan hétvégi program szervezése a célom, amely gasztronómiai és turisztikai élményeken keresztül képes bemutatni szűkebb pátriám, Bükkalja szépségeit, pince- és kőkultúráját, egyéb rejtett kincseit. Borvidékünk évtizedeken keresztül „szunnyadó erő” volt, de néhány éve pozitív folyamatok indultak el, így ma…...
By Hajdu Roland | 2019-01-12 | Események