Baráti borkóstolók a Bükk lábánál

Tisztelt Érdeklődők, Kedves Barátaink!

Kellő elővigyázatosság mellett ismét elindítjuk borkóstolóinkat a Bükkalján. Kisebb csoportok, baráti társaságok, családok részére szeretnénk igényes, minőségi borkóstolási lehetőséget biztosítani, ahol Hajdu Roland borász bükki palackozott borai mellett Kósik Anita falusi vendégasztala biztosítja a finom falatokat. Vendégeinket Cserépfaluban, az Anita által megálmodott és létrehozott Csipke Portán fogadjuk, mely egy stílusosan felújított vidéki parasztház. Lehetőségünk van szabadtéri borkóstolók tartására vagy igény szerint zárt térben is megteríthetünk.

Az egyes borkóstolások időtartama 2-3 óra és az alábbi lehetőségek közül lehet választani:

1. Standard kóstoló (4.000,-Ft/fő)

- 6-féle palackozott bor (0,7 dl/tétel) bemutatása
- válogatott krémek az éléskamrából, helyi sajtok és füstölt termékek, idényzöldségek, kovászos kenyér
- szódavíz és mentes ásványvíz

2. Bővített kóstoló (6.000,-Ft/fő)

- 7-féle palackozott bor (0,7 dl/tétel) bemutatása
- egyféle főétel választása, opciók:
a) Lassan sült kacsacomb, aszalt szilvás káposztával töltött diós-kakukkfüves morzsába forgatott gombóccal (igény szerint csirkéből is)
b) Sült csülök/tarja vele sült zöldségekkel, héjában sült burgonyával zöldfűszeres tejföllel és házi savanyúsággal
- szódavíz és mentes ásványvíz

A Csipke Portán a gyermekek sem unatkoznak majd, megismerkedhetnek a baromfiudvar lakóival vagy megetethetik a bárányokat. A gyermekek számára az ételek mellé házi szörpöt kínálunk. Lehetőség van a hideg és meleg étel kombinálására is, ez esetben külön árajánlatot adunk. Foglalás a bukkiborok@hajduroland.hu mail címen vagy telefonon a +36/70-379-2472-es számon. Szállás lehetőséget a Csipke Portán 12 fő részére tudunk biztosítani. Borkóstolókat 6 főtől tudunk vállalni. Igény szerint további helyi programlehetőségekkel is kiegészíthető a bükkaljai tartózkodás, szívesen segítünk benne.

Hasznos linkek:

https://www.facebook.com/csipkeporta/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100012454142579
www.hajduroland.hu
Hajdu Rolandborász
Események