Baráti borkóstolók a Bükk lábánál - 2020. május 4-től

Tisztelt Érdeklődők, Kedves Barátaink!

2020. május 4-ét követően kellő elővigyázatosság mellett ismét elindítjuk borkóstolóinkat a Bükkalján. Kisebb csoportok, baráti társaságok, családok részére szeretnénk igényes, minőségi borkóstolási lehetőséget biztosítani, ahol Hajdu Roland borász bükki palackozott borai mellett Kósik Anita falusi vendégasztala biztosítja a finom falatokat. Vendégeinket Cserépfaluban, az Anita által megálmodott és létrehozott Csipke Portán fogadjuk, mely egy stílusosan felújított vidéki parasztház. A helyzetre való tekintettel a kóstolók a Porta fedett, de nyitott, tágas udvarrészén kerülnek megrendezésre, egyidejűleg maximum 12 fő részvételével.

Az egyes borkóstolások időtartama 2-3 óra és az alábbi lehetőségek közül lehet választani:

1. Standard kóstoló (4.000,-Ft/fő)

- 6-féle palackozott bor (0,7 dl/tétel) bemutatása
- válogatott krémek az éléskamrából, helyi sajtok és füstölt termékek, idényzöldségek, kovászos kenyér
- szódavíz és mentes ásványvíz

2. Bővített kóstoló (6.000,-Ft/fő)

- 7-féle palackozott bor (0,7 dl/tétel) bemutatása
- egyféle főétel választása, opciók:
a) Lassan sült kacsacomb, aszalt szilvás káposztával töltött diós-kakukkfüves morzsába forgatott gombóccal (igény szerint csirkéből is)
b) Sült csülök/tarja vele sült zöldségekkel, héjában sült burgonyával zöldfűszeres tejföllel és házi savanyúsággal
- szódavíz és mentes ásványvíz

A Csipke Portán a gyermekek sem unatkoznak majd, megismerkedhetnek a baromfiudvar lakóival vagy megetethetik a bárányokat. A gyermekek számára az ételek mellé házi szörpöt kínálunk. Lehetőség van a hideg és meleg étel kombinálására is, ez esetben külön árajánlatot adunk. Foglalás a bukkiborok@hajduroland.hu mail címen vagy telefonon a +36/70-379-2472-es számon. Szállás lehetőséget a Csipke Portán 12 fő részére tudunk biztosítani. Borkóstolókat 6 főtől tudunk vállalni. Igény szerint további helyi programlehetőségekkel is kiegészíthető a bükkaljai tartózkodás, szívesen segítünk benne.

Hasznos linkek:

https://www.facebook.com/csipkeporta/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100012454142579
www.hajduroland.hu
Hajdu Rolandborász
Események